Vastgoed financieren met 140% dekking

Ruim 140% hypothecaire dekking

Met de 1e Hypotheekobligaties investeert u uitsluitend met het recht van 1e hypotheek. Deze obligaties zijn voor ten minste 140% gedekt door het onderliggende vastgoed. Ze geven een vaste rente van 5% per jaar.


Informatie aanvragen?

E-mailadres  
Aanhef  
Voorletters  
Achternaam  
Postcode en huisnummer    
Straat  
Woonplaats  
Telefoonnummer
Opmerkingen
 

Uw investeringsmakelaar

Deze investering wordt u aangeboden door Sheldon Invest. Sheldon Invest is investeringsmakelaar en wordt door haar opdrachtgevers aangesteld als plaatsingsagent. Zij opereert als investeringsmakelaar en is gespecialiseerd in het aanbieden van private beleggingsproposities.


AFM

Sheldon Invest is geregistreerd als beleggingsonderneming bij de AFM en heeft een doorlopende vergunning op grond van artikel 2:96 Wft.


*Disclaimer

Het informatiememorandum is onder meer verkrijgbaar via de uitgevende instelling. Beleggers dienen hun aankoopbeslissing uitsluitend te nemen op basis van het informatiememorandum. Het informatiememorandum bevat gegevens die voor beleggers noodzakelijk zijn om een oordeel te vormen over het 1e Hypotheekobligatie III en de daaraan verbonden kosten en risico’s. U dient zelf te bepalen of deze belegging bij u past. Door het versturen van deze persoonsgegevens geeft u Sheldon Invest en de aan haar verbonden ondernemingen toestemming om u in de toekomst te informeren over investeringen en diensten. Wij verwijzen u naar onze privacy statement op de website van Sheldon Invest. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u zich op elk moment afmelden via www.sheldoninvest.nl. Door het versturen van uw gegevens verleent u Sheldon Invest en met haar verbonden ondernemingen in de financiële sector toestemming om u te informeren over onze producten en diensten. Zolang dat voor marketingdoeleinden van belang is, worden uw gegevens bewaard. Als u hiertegen bezwaar heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@sheldoninvest.nl. U heeft het recht een verzoek in te dienen om inzage van en rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens en u heeft het recht een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.